17 augusti, 2009

Läggs in ..

I skrivande stund fick jag för ett par timmar sen veta att jag ska akut inläggas i morgon bitti på östra sjukhuset och jag befinner mig inte i Göteborg, tro ni paniken kom över mig ?
Dem senaste proverna visar att lillskatt i magen behöver mer näring och annat som jag inte kan uttala till svenska från doktor språk.
I ren panik ringer jag till min läkare som inte kan ta emot mitt samtal utan ber att få återkomma och han gör det också, han berättar läget och talar om att det är väldigt angeläget att jag befinner mig på Östra i morgon för min och lillskatts skull.

Mattias är på väg hit.

Jag återkommer ..

FOGLOSSNINGSTANASJÄVLAR!

Fan vad jag hatar foglossning, det gör så förbannat ont.

Efter att Bob varit en stund på dagis så inhandlade vi regnkläder till honom och mängder strumpor, för det saknade han, i morgon ska jag försöka hitta svarta stövlar.
Jag blir så trött på att köpa kläder som jag ser en gång för att aldrig mer få se det igen, det lixsom bara försvinner, märkligt!!

Nu har han ett mindre utbrott, han är väldigt trött efter dagis.
Får ge honom något sen får de bli tidigt i säng.

Jag själv ska försöka ta upp en till väska, jag har den sista största kvar nu av alla dessa väskor och kassar jag hade med mig hem från göteborg. Jag måste även ta tag i min källare, har lite all möjligt där jag inte behöver. Lika bra att verkligen rensat innan lillskatt kommer.
Ska också gå igenom min gaderob något men som jag ser de nu är det inget att "rensa" bort ännu.

Kommer förhoppningsvis somna tidigt ikväll jag också.