28 april, 2011

Flyttdags igen ..

... så tråkigt men ett ont måste.
Detta var ju bara ett andrahans kontrakt, det är sinnes svårt att få lägenhet med bra standard i Göteborg men nu ska vi tillbaka till vårat kära Kungsbacka.
Hyr ett hus mitt inne i centrala stan. Flytten sker i morgon och lördag.

Vet ni vem som fyller år på söndag då!?
Johooooo, jag! 25 år, shit vilket ångest - jag vet super löjligt men nu vill jag stanna här. Jag har så roligt!
Min del av familjen kommer på söndag till måndag och också så Mattias familj så de blir middag i huset, ska blir riktigt mysigt det som gör så ont är att Bob inte är med mig, fan vad det svider.
Min önskelista var lång i år, jag hade en del små saker som jag faktiskt önskar mig så vi får se.
Hur ska man hinna fira i all stress?

Flytten eller mera packandet är så förbannat tråkigt, en del ska magisineras och en del ska med till huset. Jag rensar ju samtidigt även om det inte finns så mycket mer att rensa? Vi har tydligen en container här utanför huset i morgon som bostadsbolaget stället dit, ganska passande - om jag hade haft en del att kasta, nu känns de som jag måste kasta bara för att det står en container där! Hahahaha.

Tur jag har en tid hos frisören i morgon så jag kan smita undan flytten lite, haha!
Milla ska till läkaren vid 10, fått en tid till en överläkare som vi ser fram emot, kolla lite på hennes astma(?) hennes mage osv. Milla är ju just nu ganska symtomfri men nu när hon har fått tiden är det lika bra att kolla upp henne, få råd osv.

Saknaden av Bob är värst nu, jag vet inte varför men just nu är den som tyngst - än. Det har varit riktigt jobbigt och många tårar innan läggdags. Tur att jag har så mycket att göra. Men detta håller inte, inte för honom och inte för mig och jag är grymt tacksam för allt stöd.

Som sagt en flytt över helgen blir svårt att blogga då men ska försöka.
Tjing.