01 oktober, 2008

Advokat !

Jag har varit med om så mycket sjuka saker nu när det gäller han med stor h att jag snart inte vet vad jag heter. Men det konstiga är att jag mår dåligt för stunden sen går det över när det får lägga sig. Han gör mig ledsen gång på gång och jag sväljer och sväljer! Frågan är om jag bryr mig då? Orkar jag ens bry mig, är min ork slut så jag bara är blind - vill inte tro?
Älskar jag han nu efter detta ?!
Vad vill jag ?!

-

En ledig dag har jag haft idag med bara mys i soffan hela förmiddagen, meningen med denna dagen var att den skulle spenderas med Angelica och hennes son med min på Barnens lekland, dock gick Angelica och blev dålig men jag beslöt mig för att själv åka dit med sonen och spendera tid med honom.
Sagt och gjort ack så roligt vi hade - många skratt tillsammans.
Tiden gick med rasande fart 3 h var slut och Bobs pappa kom för att så snällt köra oss in till stan.
Bob fick ett rasieutbrott och ville vara med sin mamma men där fick han allt ge sig och upp med sin pappa för att lägga sig för natten. Han var trött!

Jag drog till Maria och Angelica för att mysa lite och sen dra till Nivå för att snacka med brudarna. Märkligt att man mår så bra av att snacka lite me dem. Jag trivs.

Hem och nu sitter jag här - jävligt o städad lägenhet. Vad är det med brudar och kläder?

Veckan består annars av jobb samt advokat handlingar. Inför rättegången den 20 november ska jag träffa min advokat i morgon eftermiddag. Ska bli skönt på ett sätt men också nervöst - jag vill inte upp i rättegång men folk som står mig nära får mig att inse att det är det enda rätta. Jag kunde iallafall inte göra denna rättegång otillkommen - för mycket vittnen! Jag vill få den kvällen ogjord för så rädd som jag var då har mitt x bara gjort mig en gång innan! Tack gode gud för att detta är över på ett sätt. Jag kommer aldrig komma i denna sits igen jag är för vaksam nu och själv har jag mer lr mindre fötterna på jorden efter mycket ... mycket ... mycket timmar hos psykologen och arbetande med mig själv!

Skulle träffat Annelie idag men jag sov lite dåligt i natt så jag bokade av det mötet.

Om man skulle ta och vika lite då ja!? Näe .. inte de nee..?! Haha! ORKA!

-

Killar som inte visar känslor eller inte pratar kan jag nog göra hål i huvudet på utav mitt tjat - herregud vad jag kan tjata!
Men pratar han inte - blir jag dum i huvudet!
Visar han inget - blir jag mer dum i huvudet!
Jag är van att PRECIS få som jag vill ha det - precis! Jag får allt bekräftat och det har jag utnyttjat alla gånger men så är det inte nu. Får inget på silverfat vill jag lova och det har varit både för och nack delar. Men jag lär mig något utav det och det blir samtidigt nyttigt!
Jag funderar mer men håller det inne och jag bryr mig mindre för att jag på något sätt efter alla dessa psykolog timmar äntligen är rätt säker på mig själv - vem jag är !

MEN jag kan inte ha Annelie för livet - snart ska jag fungera utan henne och klara mig utan hennes råd och stöd.


Godnatt!