30 juni, 2010

Ny tand!


Oj glömde, Milla har fått sin 6:e tand, såg den idag. Tand "8" har kommit för att synas. Lilla skruttan, ingen lugn stund i munnen inte, tycker lite synd om henne men hon gnäller ju inget så.
Barnen mina har fotograferats lite, jag ville ha ljusa bilder med tanke på att jag är en vit/ljus människa överallt annars .. bilderna blev sinnerssjukt fina, ni har ett smakprov på vid sidan av här under min info, barnens blåa ögon är focus och deras leende, är så toknöjd.
Nästa fotoprojekt är vi allesammans i en circel med våra huvudens liggande eftersom vi är en del så vore de roligaste och finast enligt mig, även de ljust sen förstora de ganska kraftigt och ha i sovrummet eller vardagsrummet.

Eclipse !


OTROLIG, men helt klart var dem andra två bättre. De känns lite som om detta var en övergång till nästa film - för där händer det mer. Men Twiligt nörd jag är så gilla jag den endå..
En otroligt god middag med Nathalie och Ted, bröllopssnack, skitsnack, gottsnack och allmänt snack. Dem ska ju gifta sig som jag nämnt innan, otroligt vilket bröllop det där kommer bli.
Wiiih.
Kom hem 02.30 fårn bio och somnade med en Milla ifamnen som skött sig som en dans hos svägerskan/mattias syster Karina, hon hade inte klagat en enda gång utan jollrat och skrattat men nu har hon humör, hon ligger i sin säng och hon vet vad som gäller i den och hon skäller på oss. Söte.
God mat och nu avslutas den med film. Vi har redan börjat röja omkring inför flytten här hemma, skönt att gå de gjort. Återigen rensade jag min gaderob iförgår och som jag åter kastade, men jag skänker de ska jag väl säga - känns dumt att kasta hela kläder. 7
Gokväll