04 december, 2009

Mot Karlskrona !

Jajamensan, i morgon drar vi till Karlskrona.
Vi har såå mkt packning och saker vi ska ha med oss så de är bara ren tur att Magga och Per (Bobs farföräldrar) är i gbg på vistelese så dem kan ta med Bob i morgon, fast dem ska emot Malmö då iochförsig, Bob ska dit med pappa och umgås över helgen!


Idag har vi bakat med Bob, badat en Bob och lekt med en Bob dessutom har Bob ätit massa pizza och fredagsmysat sen var han trött så nu i skrivande stund sover han som en stock, det blir tidiga mornar när dem andra två pojkarna går till skolan så pass tidigt och vill kolla julkalendern, Bob är inte den som är den han går gärna upp han också ! ;)

Haft en jättetrevlig vecka med Bob, de här med att bli storebror var inte riktigt som han tänkt till en början då han trodde att Melanie mer lr mindre kunde leka redan, så .. de bilden han hade kom inte riktigt överrens med verkligheten men när han väl kom in i sin roll kan jag med ärligt hjärta tala om att han är världens finasre bror.


Jag har fått problem med min bank så jag vart förbi ett bankontor här i närheten istället och när vi väl var ute fick vi för oss att dra in och kollat ett annat babyproffs vi visste om, där hittade vi de rosa babygymmet som vi kollat efter och köpte de till henne, en för tidigt julklapp!
För övrigt har Melanie varit lite orolig av sig och ont i magen, hon drar ihop sig och skriker rakt ut en sekund sen börjar hon om, 4 blöjor senare blev hon lugn så nu ifrågesätter jag mig själv vad jag ätit som fått hennes mage så?


Babygymmet !

Ska bli riktigt kul att komma hem, vi ska julpynta och styra och ha oss. Jag ska boa in oss en del då jag inte varit där alls nu på flera veckor. Ska bli riktigt kul att träffa alla älskade vänner, härligt!

Tur att Bob är min nästa vecka också, så jag har honom till hjälp där hemma - mannen i huset !

Seeeya!