15 september, 2009

trött som få ..

.. är jag, helt slut. Dem sista veckorna innan förlossningen var jag så här med Bob också, vilan på dagen är ett måste annars orkar jag inte och de kände jag mer eller mindre idag då det inte hann bli någon.
Efter att hämtat en superglad bästis och lekt sönder mig med honom på lego för att sen göra hans favvomat kroppkaka och sen försöka få till ett lätt sängläggande som inte funkade är jag helt slut som artist!
Bob skulle promt sova med lampan på vilket han aldrig, aldrig gjort innan. Det blev en diskussion son och mor imellan som slutade med pussar och godnatt, jag kommer långt på att snacka ibland, han blir ju så trött på mig, haha!




Jag har världens bästa son - helt klart men även han kan köra musten ur mig men sen behöver han bara le så är det som borta.

En annan lägger sig nog nu, i morgon blir det stan med Maria för att hitta Bob gympa kläder och sen avsluta kvällen med Tesse och Rudina, ska bli väldans trevlans.

Saknaden efter grabbarna grus är enorm!





Jag är beroende av :

Ej i ordning !

- Bob
- familjen
- doftljus från IKEA
- trosskydd
- klorin i mängder
- städmaterial i form av kemikalier
- sköljmedel
- film
- shopping
- smink
- hårförlängning
- pengar
- hopp
- framtiden
- apelsiner
- känslan
- sex
- överraskningar
- vänner alltid
- hålla rent och snygg hela tiden överallt vart jag än är
- Mattias leende
- mobil
- tv
- bloggen !!

Bara en grej jag fick för mig !

v.31 - igen

v.31
Jag exploderar nu, herregud vilken fart det blivit på växandet nu. Efter mycket om och men mellan mina och lillskatts värden är nu allt till rätta, förstå denna totala lycka man nu återigen har fått. Jag har slappnat av på ett helt nytt sätt och verkligen återigen fått lyckoruset.
Hon rör sig flitigt än och jag kan ibland tycka de är lite otäckt. Men hon ligger med huvudet ner och rumpan under revbenen. Sakerna hennes är på plats förutom vagnen som kommer om 2 veckor. Hela familjens centrum är runt henne och vi myser in i det sista som 5 familj innan vi blir 6 familj. Det som kanske är jobbigt nu är ryggvärken som smygit mig på samt foglossningen så klart, men det går an än.
Ooooh jag är sååå ivirg, kan hon inte komma nu? En flicka, hur sköter man en flicka? Jag har aldrig haft någon innan och inte Mattias heller, det känns riktigt konstigt på ett underbart sätt att få en liten flicka!? Häftigt!
Bob är väl förstående av att när vi samsover så kan han inte ligga för nära för "mamma du är så tjock nu" - tack älskling!


Annars idag är det möte med läkaren kl 11 sen drar jag till in till stan med Maria om jag orkar, nu vila innan. Vila har blivit ett måste.

Ciao!