30 november, 2010

Soffan är hemma!


Ser ni vad jag ser? En soffa, haha och från IKEA - ojoh.
Den kom sådär bara hundra år efter beställningen, fyfan. Men nu är den här och jag kommer säkerligen sitta ut denna till max och sen aldrig igen beställa möbler från IKEA.
Imorgon ska jag till MIO och kolla ut snygga kuddar men hittade så fina från Lexington också men de är ju inte riktigt samma typ av stil så de kanske bli fel?
Men Mio har alltid mycket snygga prydnadskuddar.
Ja, då var soffan här - check, ska jag bara ha en ny säng också. Stor och jäkligt skön, har en nu från IKEA såklart och fått riktigt ont i ryggen på sista tiden, känner mig inte utsövd heller. Mattias hade en tempur, men den var för mjuk. Har testlegat en Carpe Diem en natt, efter det var jag som ny, men dem kostar .. faktiskt en heldel, riktigt surt men de kanske kan vara värt de, menar man spenderar så mycket tid i en sådan.
Inte speciellt snygg eller rolig men bekväm.
Jag är så sugen för övrigt att ta upp Julgranen tidigt iår så man riktigt hinner njuta? Jag vill verkligen få julkänsla tidigt denna gången, så får de bli. Förra året hade jag lila, silver och svarta kulor i år blir de nog röda rent av och lite silver på de?
Mysigt.
Bob är hos pappa, men inte så länge till snart hos mig igen. Tiden går så fort. Milla och jag myste sönder varandra innan sängdags.
Idag har hon och jag lekt mest heladagen.
Måndagar har nämligen blivit en halvdag för mig i jobbväg om man säger så sen kan jag bara mysa på.
Vill tacka alla för den uppvakning hon fått, tråkigt nog pga av väder osv har släktningar inte kunnat fira men de hinns med de också.
Dusch sen sova.