17 november, 2009

Lite känningar - inget ovanligt !

Därför så kommer jag inte dra slutsatsen att detta kan ta mig till en förlossning!
Jag gjorde valet iallafall att inte åka in till förlossningen för en övervakad nattdos av sömn utan stannar hemma till depserate housewives och en miljö jag trivs i !

Jag fortsätter med mitt hallonbladste så får vi se ..

v.40

v.40
Sömnbrist, ständiga förvärkar/sammandragningar, otålig, trött, huvudvärk, ingen matlust, längtan och en otrolig energi endå?
Jag vet inte vad de är men förvärkar har jag så de skriker om de, dem gör ont, svider, sticker och hugger och dem kommer mestadels på natten - "mensvärken" är inte heller något som missat mig.
Jag hade så gärna velat haft en "lugn" utvilad vecka framför mig nu i det sista men inte då, ständigt tror man det är på gång.
Inget är fel på lillskatt växt, hon är en liten bebis thats it men med tanke på omständigheterna vill dem ha sträng kontroll på mig iallafall och det tar också på krafterna.
Sömnbristen är ett faktum och en av läkarna vill ha in mig ikväll för en dos sova, allså sömnmedel med övervakning på förlossningen men vet inte om jag är så sugen på det? Isådanafall om vi kommer in kollar dem livmodertappen, är den mogen gör dem det inte utan då hjälper dem mig på traven till en förlossning!
Ska fundera på de lite till! Sömn kan vara välbehövligt men sjukhus för min del skulle göra mig klarvaken även om jag fick högsta dosen av sömnmedel.
Nu är de sista veckan iallafall och nästa måndag är hon beräknad, 6 dagar kvar!


Annars har en annan tagit ALLA fönster på huset, så de blänker en del även skurat fönsterbläcken, tvättat en maskin tvätt och plockat saker till sin plats och en diskmaskinstvätt blev också gjord.

Bebis snart eller?