30 januari, 2011

Fortfarande magont.

Jag har fortfarande ont i magen.
Jätte jobbigt, så nyponsoppan har varit det som gått ner och kokt mat i små portioner. Jag får ta det riktigt lungt för att inte illamåendet ska tillta ännu mer.

highfive för nyponsoppan.

Våran söndag bjöd bla annat på biltvätt. Mattias blir galet nöjd när bilen är ren, haha. Vi har ju bytt nu igen. Dogden var ju mer en reklampelare för Breeze och den var väldigt dyr i drift så nu har vi en Crysler. Nej, gillar inte den heller faktiskt gillar jag den inte alls vill ha min Lexus tillbaka!


Söndagen bjöd också på en glad Milla som fått tillbaka både humör och matlust! Det gillar vi. Vi gillar inte barn som inte äter för sådana barn bli väldigt gnälliga men tycker synd om henne också. Hon har varit så förkyld.

Hon älskar dammsugaren, när de blåser luft i från den och roligt när pappa suger upp hår ifrån röret med, då blir allt riktigt roligt.

En annan söndag såg ut så här, men de kan denna söndagen glömma. Min mage fixar inte riktigt det.
Idag pratade jag med Bob, det var skönt. Vi talade om hur mycket vi tyckte om varandra och att vi älskade varandra massor. Han är duktig på att tala om de! ;) De gör mamma hjärtat super.
Jag var också om Nordstan för att dra mig till MakeUpStore, min foundation var slut så jag hittade ju som vanligt 2 stycken nya ögonskuggor, roliga färger nu till våren samt min dagkräm från Dermalogica, perfekt nu klarar jag den tråkiga vardagen som blir roligare om man gör den rolig, haha.
När jag kom hem så gjorde jag en egen ansiktsmask med lime i, lime är under för huden speciellt ansiktet, syror som får hudceller och blod att bli som dopade. Super, vi gillar lime.
Sen en ögonmask med mynta, princip samma sak där. La mig sen i ett hett bad med massor av bra oljor från Bodyshop är som en sandpapper efter magsjukan för att sen vila upp mig en stund därefter en riktigt fotpeeling samt vård och avslutade med middag och nu Solsidan!
Hann ni med?
Bra, då får ni ha en superkväll!!