25 december, 2009

En underbar jul ..








Det var en riktigt fin jul, jag stortrivdes.
Ludvig och Edvin var toknöjda över sina julklappar, de värmde stort. Edvin vart mest lycklig över sitt PSP och Ludvig över alla pengarna han fick ihop, haha men även ett spel till PS3 som han önskat sig.
Melanie fick leksaker, känna/ lyssna saker och kläder osv.
Mattias fick en kaffemaskin av mig, dessa kapselmaskiner även han blev toknöjd, hittade han en spikmatta också - ett måste eftersom de är årets julklapp.
Jag fick mig en resa, vart jag vill från en katalog som var inslagen, den resan vill jag ta nu under våren om vi hinner med, de här med tid är svårt med så många barn och annat man måste anpassa sig efter, vi ville resa detta år både med barn och utan men har verkligen inte hittat tid så nu måste jag hitta tiden, fick också en hårförlängning med äkta hår gjort hos min frisör - OTROLIGT fina presenter, tack tack tack !!!
Vi firade jule med Mattias syster och barn, underbart.




Idag har vi fortsatt med all packning och rensning, jag kastar/skänker så mycket han går med på, haha så de blir en del men de är verkligen inget som används utan bara står i skåp - nej bara iväg med det.
Imorgon ska vi hem till Karlskrona och fira jul med Bob - JAAAA!! Ska bli så roligt och han har sååå mycket julklappar! Ska bli skönt att kramas igen.
På bilden ovan ser ni en av Melanies julklappar, men vet inte om jag ska ha de där, vart lite "mycket" så .. filurerna får nog hängas tillbaka.
Nej, imorgon blir de avfärd, hem till Bob - kärlek, ska forsätta hitta kläder på Nelly.se !
Seeeya!