24 juli, 2008

jag har inte bytt kläder än ..

Åkte Jetskii idag, så jävla roligt! Fan vilka hastigheter en sådan kan fara i och det fick jag uppleva, det var skönt att komma ut, självklart påminde havet, naturen och miljön om "honom" Mr. K men snabbt som tanken kom gick den över av en våg som gjorde mig livrädd, haha!
Självklart åkte vi i vattnet med, gled lite åt sidan och vips så var jag och Jonne i vattnet shiiit, men det var skönt!

Annat är inte o nämna som hänt idag, bara tråkigheter. Jag lessnar, lessnar mer på att jag inte tar mig mod och frågar vad fan hon håller på med, kan inte nämna det här, för det skulle aldrig undgå henne så det är likabra att jag håller käften.
Ngt mer drygt är att jag kommit på mig själv att jag skriver i gåtor - än mindre nämner namn men det är för att inte "peka" ut människor.

- Jag träffar en kille vars sperma smakar mysko / Sex and the city!

JO MEN EN annan ROLIG grej jag fick veta idag var att min vän Linda ska bli mamma igen, gud vad mysigt! Ah blev så glad för deras skull! Såg lilla magen idag med, mysigt!

Tunrné planerandet går super, fast det är svårt. Så mkt i huvudet men tur nog behöver inte jag tänka så mkt på de, men gör det ialf. Inte mitt ansvar dock men .. ni vet hur jag är! Splittrad - en aning.

Varför vill en del människor bara förstöra för andra, jag förstår inte!?
Och en människa så nära en annan, varför!? Vad vinner du som människa på att försöka "prata" ner en annan, leta fel!? Varför slösa din energi och din tid på att leta fel på en annan människa!?
Är du rädd!? Eller rent av dum i huvudet och inte förmögen till annat!?

När ska jag ha mod att prata me dig som gör så här emot mig!?

Du är värd mer än så Bella / Patrik

Jag vet, men det är tufft och jobbigt och ngt jag måste ta mig igenom med förnuftet i behåll. yea wisch me good luck!

Jag vill göra rätt för mig, så är de och lär mig av det jag gjort o gör, låt det vara så. Hur fan förväntar sig folk att man ska palla saker och ting om man är så jävla nedlåtande!?

OH VARFÖR kan inte mina dagböcker vara lite gladare!?

Jag har tänkt på en annan sak, efter allt jag gått igenom - dödsolyckan, jobbiga relationer, saker som spårat ur, jobbigare konflikter som fått riktigt svåra konsekvenser så frågar jag mig själv hur fan folk fortfarande betraktar mig som - sprallig och glad!?

Ah men glad är jag ju, fan ska jag sura om! Ni där ute gör det lagom åt mig, ah en del iallafall.

Vissa dagar pratar jag mer än andra, idag är det en prata dag men eftersom jag sitter här själv i en rödare soffa så får jag skriva ner det som bara öser i huvudet på mig nu, Martin ska nog bara vara glad att han jobbar och slipper lyssna på mig nu.

- Har jag gjort ett liv lyckligare är jag nöjd! / Astrid Lindgren

Klart den miljonärs tanten sitter och säger efter det roliga hon gjort för säkert miljoners barn, o det vet hon om med!

Jahaa, allt fler kommer med sina magar - BEBIS på den svarta tröjan och ser lyckliga ut. Ja varför inte!? Sverige behöver fler barn!

Kräftskiva på lördag - knappt man vågar gå ut förrens snacket är igång, men kräftskiva på lördag, ah kan bli trevligt.

Köpte rosa hörlurar idag, coola till min rosa IPOD nano - duger.

OH vad jag irriterar mig på att jag är irriterad och att irriterade människor gör tillvaron så jävla mkt mer irriterande..


Nä sug av mig -


detta kan vara den mest tråkigaste, dåligaste, sjukaste, irriterande dagbok jag någinsin skrivit!



sug mig ..