18 juni, 2008

SVERIGE!

Tyvärr är det så att jag inte är lika bra som mitt x Johan på att skriva om detta EM, men minst lika intresserad. Kolla in hans blogg om EM www.j-tape.blogspot.com !
Sitter med en fett snygg Sverige bikini på mig och ett band för huvudet, snacka snyggt! Känner mig riktigt taggad för ikväll, shiit bli nervös.

Bob sover redan brevid mig, han och jag var uppe 06 i morse, ojoj .. han har börjar ändra vana!?
Det är bara till att själv lägga sig tidigt och gå upp tidigt med han.
Idag firade dem misdommar på dagis, Bob var riktigt nöjd med det! Dem sjöng små groddorna men hoppade inte!? Det var ju mindre bra dock.

Annars var som sagt Bella med uppe tidigt idag så på med sin inlines, runt långö till annebo och sen fick Martin köra mig, men först skulle han givetvis in med mig på SPORT i vedby, mindre kul med inlines på sig .. hem hit öfr och byta om in till stan ochhäm sen hämta Bobban, Bobban blev hämtad och han fick glass och sen parken för hans del. Sover som sagt - nu sover han!

S V E R I G E !! S V E R I G E !! S V E R I G E !! S V E R I G E !!


Dieten den funkar, ätit en glass idag, men inget mer som ska vara "dåligt" !

Var på ungsommottagningen och gjorde det halvåriga testet, Klamydia .. haha svin noga med det allså. Hade givetvis inget och aldrig haft, inte för att jag ligger runt eller så men man vill vara "save" !

Ska tagga igång mig nu .. lägga Bob i sängen duscha och plocka i ordning lite.


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJA! SVERIGE!