22 juli, 2008

Turné

Om jag fått ärva 100 miljoner och måste gifta mig inom ett antal x timmar för att få dem, det är kravet för att jag ska få ärva dem, haha undra vem jag hade friat till! Värt en tanke!

Jag har vaknat ganska rimlig tid dem senaste mornarna, så idag med. Gick upp och gick in till stan, sen gick jag på gym med Maria sen solade vi! Jag gjorde min adress ändring och fixade lite.

Ska lägga ut lgh på nytt nu igen på blocket, riktigt drygt! Dem förra kunde inte flytta in tidigare så nu går den vidare, OH! Jaja, så är det ibland!

Träningsvärken jag kommer ligga inne med i morgon går inte att skrämta bort!!

Har målat dem sista hyllorna och städat lite här hemma, vill åka till IKEA nu men det är tydligen riktigt svårt.

Ja annars ska Bella på turné igen, fick veta det häromdagen. Nu blir det turnébuss med Chaffis så det är skönt, jag ska dra ut med Look Twice!
Kommer lägga ut våran turné plan här på min blogg. Kommer håller er uppdaterade!

Så, då var min fd lägenhet ute igen på blocket! Usch, blir så arg på ovettiga människor!

Tal om de, otrogna svin ska brinna i helvetet, fick veta att en bekant till mig går och är otrogen sin tjej som han även har barn med, blir så jävla förbannad på den stilen. Tagit hem tjejen till fam och vänner med, alla undra ju vad fan han håller på med! Far åt helvete säger jag, och far åt helvete människor som för övrigt är riktigt dumma i huvudet som leker sönder andra människor!
Usch är ilsken nu kände jag!

Jävla allt!

MEN, ack den som klagar! I morgon ska jag ta Bob, han var inte helt okej idag på dagis så Johan fick hämta hem han så ska jag ha honom i morgon. Mysigt, undra vad vi ska hitta på!? Ut o köpa väggfärg!? Kanske shoppa lite kläder till han!?

Somnade gjorde jag med här i eftermiddag, nu är jag pigg haha! Sak äta och duscha lite kanske!?

Undra hur min STORA dag kommer se ut, när jag gifter mig?
Ah, vilken underbar dag och han som ska stå framför mig och som mina läpparna ska lova evig kärlek .. som mitt hjärta ska dyrka till döds.

--- ** repa skrivan ** ---

är det så seriöst!?


Ne, orka!

Syns i morgon, efter morgon promenaden!