22 juni, 2011

Min dag igår.

Ja, igår var jag väldigt spänd, ivrig och förväntansfull.
Jag har under flera år sökt roller till olika filmer, reklamer mm. Jag tycker teater är jätte roligt och brinner riktigt för det, gjort sen barn.
Det är inte mycket erfarenhet jag har inom branschen men lite har jag fått gjort men nu så har jag gjort en riktigt statistroll och om jag hade roligt. En tjej vid namn Stina ringde upp mig för en tid sedan och ville ha mig till en kommande film "Ego" som ska bli bioaktuell runt augusti 2012 jag tackade ja direkt och igår var det dags för att spela in min scen som gjordes inne på en nattklubb här i Göteborg "PUSH" ni ser bilden ovan, miljön ska vara stureplan. Jag spelade mot Martin Wallström tidigare medverkat i "rymden finns inga känslor", "Arn", "Irene Huss", "Wallander" och "Före stormen" mfl. Jätterolig kille och vi hade riktigt kul när vi spelade in min scen tillsammans med Rebecca och Emelie.

Jag kan tyvärr inte säga mer än detta just nu men detta är så sjukt spännande.

För 2 år sen var jag medverkande i en annan svensk långfilm som jag nu fått veta inte kommer komma i produktion tyvärr, jag hade inte en större roll men statist. Jätte tråkigt men sånt händer, sponsorer hade dragit sig ur.

Riktigt rolig dag igår som sagt och det här kommer jag göra om.

Idag är det hemma mys med Bob och Melanie hela dagen lång och heeeela veckan ut.
Have a nice day.