22 augusti, 2009

STOR shopping !

Aaah idag brann det i plånböckerna, nu har vi inhandlat mängder till bebis. En sak är säker, det är INTE billigt att skaffa barn, jag kan fan inte komma ihåg att det var så dyrt med Bob men där fick vi ju mängder saker, än annan har ju med åldern blivit allt mer pryl galen och DET kan jag tala om att min pojkvän jag har också ÄR - totalt.

Är det inte BM racing till fälgar på bilen så är det tv skärmar lika stora som bioduken. Men vi hittade iallafall en spjälsäng som vi funderat på och idag slog vi till på den, en BRIO COT vit, den svarta får tyvärr mycket synliga kantskador. Det går fetbort, köpte då också BRIOs bedrocker som man sätter ner på sängens ben då dem vyssas till sömns av gungadet, REKOMENDERAS!



Bedrocker!

Vi handlade även skötdyna, spjälsängsskydd RÄTT START i svart och bröderna valde en jätte fin snuttefilt i sötaste rosa med sidenkant. Vi hittade även lite mer kläder, bodys med tillbehörande byxa osv.


Vi hittade dock inte babysitter som vi var nöjda med heller inte skötbord, för det finns hundrafemtio olika varianter av väggmodell som jag själv vill ha. Är också ute efter en lättare vinteroverall men det får bli den på Polarn och pyret tror jag.




Vi drog runt omkring på kungsmässan och där har jag ju lite av en favorit affär, ni ser här i göteborg finns det en butik i flera områden som heter RAGLADY, ja den som är märkes fixerad vet exakt vad jag pratar om. Allt från D&G till Ed Hardy samt massa andra coola märken världen över. Där in idag hittade jag världens coolasre armband som jag blivit sååååå tänd på, men kanske inte för 3000:- ? Haha. Det var svin ballt. Man kan inte få allt ;) men det är kul att hitta sådana coola saker, jag hittar dock inte armbandet på nätet så jag kan visa er men nästa gång jag besöker RAGLADY så kommer jag ta kort på de!




Me love this store !!

Var också inom apoteket och köpte lite barntillbehör samt annat som ska in i BB väskan sen. Mattias hittade sig en as snygg QuikSilver tröja och barnen lördagsgodis och lite annat som sitter fint en lördag, jag själv köpte en mascara. FAN VAD jag ska shoppa när bebis kommit ut och jag är i den storleken jag ska.

Jag som egentligen ska liggas till säng får la ta och vila lite nu för sen väntar grill och WALLANDER- tjuven, Wallande tok som man är.

Pratade med Bobilibobobo innan och idag skulle han golfa med sin pappa, så mysigt ! Blir det en golfproffs då kanske istället?? =)