04 juli, 2009

Vagnar hit och vagnar dit !

Idag var vi och kollade på barnvagn, dem säger att man ska vara ute i god tid och det anser jag väl att vi är nu. Men jag ångrar mig nästan att jag ens gick in i butiken här i göteborg. Butiken som har typ 711 olika vagnar att välja på, expertisen som vi också fick som vägledning kunde sin sak!

Bugaboo på kullesten är ute slutet, vi är rika på det i Karlskrona - kullesten.
Urban Jungel nya design var inte mig i smaken (förra årets och årets innan dess var mkt snyggare) och den hade inte så mkt fördelar!
iCandys vagnar som är systerbolag till UJ hade mycket shyssta vagnar med väldigt mycket fördelar för både plats och kullesten, dämpning mm.
men sen har vi Emmaljungan, där vet man vad man får för pengarna och man vet vad man får för vagn.

Vi diskuterar fram och tillbaka och Mattias är inte lite hård med design och känsla så detta blir nya kriget, hahah !! ;)

Efter shopping och annat blev det en stund vid poolen och sola för att sen ta till i ännu mer ogräs och jag fick min bok slutläst - "En plats i solen" av Liza Marklund, hon knäcker en del allså ! Riktigt bra bok!

Nu blir det grillad lax och mys !

Ha en trevlig helg!

Ps. Vi ska bygga hus, huset har vi tittat ut nu är det bara tomten kvar !

Gaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Tror ni jag blev glad eller? Jag är ägare av en Ed Hardy bikini !!!! Den är sååå jävla snygg på så det ska upp foton på det också !! Wiiiiih ! Nästa sommar så blir det stranden för hela slanten! Galet fint! Den kommer från Nelly.com !

Igår kväll när barnen åkt vart det mys på altanen med sval dricka efter ett par timmar i solen, Mattias och jag satt där i två timmar och bara pratade om allt. Underbart, efter det blev det en film - The Wrestler, jag undrade först vad Mattias kommit hem med men efter en stund inne i filmen började jag få focus på den ! Mkt blod, mkt sjuka scener men en mycket ensam man som försöker få en annan syn på livet. Se den !


Idag blir det att ta hand om trädgården, jag gjorde en del igår som att kratta gräsmattan, rensa rabatter och fixa runt omkring, gjorde en hel del inne i huset med så nu är det riktigt fint. Men idag fortsätter Mattias med dem lite större sakerna och jag får hjälpa till så gott jag kan. Vi ska inhandla lite innan så det blir nog en stund inne i stan först.

Nej frukosten är serverad.

Godmorgon!

Bob - älskar dig !