03 mars, 2011

Snart helg.

Dagarna går här hemma och Milla blir piggare och bättre hela tiden, trodde jag .. Idag visade sig i blöjan att det var ett återfall av magsjuka igen, jag pratade med BM som tror att Melanie har en liten elak bakterier som inte vill ge sig så de är bara att vänta ut de går över.
Hur länge ska vi vänta?
Igår gick vi en stund till öppna förskolan, tyckte hon var redo för det. Jag vill att Milla får sällskapet sen är det väldigt mysigt eftersom dagis inte varit aktuellt ett par veckor, vi hade jätte mysigt men Melanie blev trött fort.
Jag är orolig men BM och läkaren säger att jag inte behöver, hon äter som hon ska, dricker och är pigg annars.

Men det är drygt att gå så här.

För övrigt var vi hemma idag, pysslade lite för att sen hänga med pappa ut och laga stenskottet i rutan och handla lite.
Jag ska villigt erkänna en sak, jag har haft ett par år tillbaka jätte svårt för att handla mat på Willys, jättesvårt. Ja jag vet inte riktigt varför men det är väl en fixidé att det känns "fräschare" på ICA Maxi men så diskuterade jag detta med Mattias syster som menar på att när dem började handla på Willys istället för Ica sparade dem jättemycket pengar och jag gillar att spara trots min shoppoholic (som typ är som bortblåst, tröttnat stenhårt) så gillar jag att fynda eller spara in pengar på det ena eller andra sätt och idag bara bestämde jag mig för att prova Willys, vi åkte dit och fick 3 påsar fyllda för 500:- - LÄGG AV!? Då handlade vi vanliga märken som vi brukar. Visst allt man skulle ha fanns inte men de handlade om 3-4 varor nu är jag en äkta Willy shopper med tillägg för att det som inte finns handlas på Ica.

Nä och visst, för att snacka om min Shoppoholicnerv så är den kvar men i en bättre grad, för att gå med Melanie på stan är inte min grej här i Göteborg och inte hennes heller men när man väl kommer ut för att shoppa, då shoppades det ordentligt men dem tillfällerna tar man sig inte alls lika ofta, jag har blivit riktigt bekväm av mig.

Nu är det snart helg och med barn går veckorna onekligen fort.

Melanie äter riktigt duktigt själv.
Så här kom Melanie ut till oss, med Bobs mask på huvudet hahahaha.
Som vi skrattade. Söte scream.

Diska det är roligt, riktigt roligt att leka med vatten. Bobs hobby också i den åldern.


Igår kl 08.30 såg jag ut såhär. Roligt.



Seeeeya!