26 augusti, 2008

Du är falsk ..

Oh förbannad blir jag och är jag det minst av hälfte av mina dagböcker är det nog bra!
Trött på falska människor - delvis.
Jag hade en vän en gång, som jag trodde var min vän men det var det inte kan jag säga stolt idag, vilken falsk människa.
Jag har hört mycket om henne på senaste, en människa man inte tror folk pratar om men i samma veva som jag började irritera mig på henne så fick jag det jag trott och nästan tyckt tro om henne stämmde.

- Jag tycker hon verka lite falsk och det sa faktiskt *** med, är hon det eller?
- Ja jag tycker med det, med tiden gillar jag henne inte alls! / Isabell

Hon lämnade mig åt all skit och hon såg att jag mådde dålig, idag vet jag att hon är en svag människa som jag lätt hade kunnat knäcka på mitten.
Jag får lust att slå till henne när jag ser henne.

Är jag aggresiv? Nehee fan, tror du de?!

Men, nu har jag mitt änglabarn vid mig, trötter Bob som är snorig så idag blev det inget dagis.
Vi har myst hela förmiddagen och nu sätter myrorna i brallan sprätt, nu vill han göra ngt så det är dagsatt möta Fia med Benjamin inne i stan, ringer Maria med och kolla läget!

Jag må vara en människa med ADHD och jävligt många fel och brister men vad fan, jag är väl inte bättre än att förbättras hela tiden och lära av mina misstag, nu har jag dock mitt x som gång på gång försöker tala mig till rätta men ibland eller många gånger har jag varit som ett trotsigt barn som vill själv - idag sitter jag och nästan skrattar åt mig själv, vilken snorunge jag kan vara!

- Vet du Isabell du och Bob må vara lika varandra men mest när han trotsar och inte får som han vill du kan fan bli lika dan, då är ni lika / Martin

Ehm .. jag visste inte vad jag skulle säga!

Ah, solklar tia till mig att jag mer eller mindre upptäckt det!


Var i Malmö ilördags och träffade bla min manger, faaan så kul det var.

Träffade min psykolog i går med, det var skönt efter så lång tid, jag bara spottade ur massa saker och det sköna är att hon ger mig så bra svar, ibland går hon emot mig och kan nästan ifrågasätta om jag är dum på riktigt och ibland ler och och ger mig den där osynliga stjärnan !
Mestadels sitter hon helt tyst och undrar - hur fan orkar hon!?

Fick brev från kammaråklagaren med, blir rättegång av ett och annat skäl snart. Ska bli så skönt att få det ur vinden, ur livet, ur luften, ur oss ! Ska en dag prata om den tiden med.

AAAH vilken rörig dagbok, Bob sitter och myrorna anfaller snart mig.

Ceeeya!

Du är falsk, riktigt falsk och om du läser detta. Forsätt titta ner i backen när du ser mig, förneka att vi ens kännt varandra.
För är det något mitt x Johan lärt mig så är det att välja mina vänner både på gott och ont.
Och det ska ni veta, jag har varit vansinnig, trotsig, förbannad och riktigt elak emot honom ni vet man sårar ju en del och tänker sig inte för när man blir arg, men han är en bra man och en RIKTIGT bra pappa. Faktiskt - all heder till han i denna dagbok!

22/8 -08 försenat inlägg

Ojoj .. morgonen började fan inge bra idag asså.Bölade och hade mig, mådde inge bra, dålig dag och jag kände mig allmänt nere.Drog till gymmet och fick ut mig lite, det var skönt!
Sen drog jag runt med alla mina ärrenden som var några stycken, fick alla gjorda med! Så jävla bra!En fredag visserligen men hade inte så mycket annat planerat.
Jag har virus på datan, det är mindre kul! Jag kommer ingenstans!
Var på IKEA häromdagen, fan satt och tänkte på det hur mycket pengar jag satt sprätt på där. Helt sinnessjukt!Men sådan är man, vill ha det nya och fint och är glad för att hela tiden förnya.Hoppas jag är rik då MIO möbler kommer hit, haha! Satan vad man lär gilla att gå där!! =)
Bob, oh saknar jag honom ngt eller!?Mamma kom förbi här i förra veckan och var ett par dagar med mig och han, sen beslöt dem sig för att åka till kalmar övernågon dag så åkte jag för och möta upp dig i onsdags i kalmar och så gick vi som sagt på IKEA! Det var Johans vecka så Johan toghan igr och så tar jag han på måndag igen.
Även att jag har varit rikitgt nere i dag känner jag mig bra nu, jag har städat och fixat och nu snart ska jag ut med soporna,diskmaskinen pep till och ut med det diskade in med det odiskade, tvättmaskinen är också igång.
Om 2 veckor är det dags för första uppträdandet i Karlshamn, haha aaaah så nervöös jag börja bli!
FAN nu kom jag och tänka på en sak och blev svin arg, ooooh. Kan inte skriva det här för det blir ett jävla liv. Kom påsen efter mycket om och men att jag förlorar fan inget på att vara ovän med han, tyvärr har jag börjat se det så. Han är så uppenbar och konstig på något sätt och jag, nee jag ... äsch.
Ialf, nu när man har mindre med jobb igen så tar man ju dock mindre Bob till dagis, jag har allså han hela dagarna hemmaoch vi hittar på olika saker, det kallar jag kvalitetstid, vilket Johan inte tycker jag har med honom!?Men om inte det är kvalitetstid vad är det då!?Dessutom när jag väl lämnar han på dagis är han där max 4h har dock blivit mer ibland.
Fick veta idag att en barndsomsvän till mig ligger med farlig sjukdom och försöker besegra den med nöd och näppe, det som gör extra ont i denna siutation är att hennes bror gick bort för ett par år sedan.Jag tappade lusten helt nu ..
Hejdå!