17 september, 2008

Filip och Fredrik !


KLOCKRENT!!!

Jag kan inte sluta le när jag ser dem, jag bara älskar dessa grabbar! Helt klockrena killar som förgyller sevnssons vardag framför tv:n!
Jag fastnade, hade annat att styra med men fastnade framföt tvätt och tv så det blev inte så mycket med det, är svin trött med!

Fick nyss ett sms av världens finaste vän ;

"Hej Pluttan! hoppas du haft en bra kväll...Finns här för dig!
Du e bäst, glöm inte de!! Puss ;) "

Det räddade ju heeeela min kväll! Herregud min underbara Linda! Jobbar med henne med, inte helt fel kan jag säga! Man bara längtar till jobb med henne i närheten!

Nä ska styra lite till innan jag sätter mig här helt för kvällen för att blogga vidare ..

...

...


Så där jaa, jag har ju ecstensions som jag nu tvättade, ska själv in i duschen snart och krypa ner lite! Jag är ganska trött - ehm hundrade gången jag säger det nu!? Då är man fan .. trött!

Nä msn diskussioner i all ära!
Morgan, djävulen kommer äta upp dig!!

Breeze

Var först på möte med arbtsförmedlingen med mina två damer till stjärnskott som nästan lägger ut rödamattan så fort jag visa mig, dem är så glad för mig och mest måna om mig, jag har en förmåga att få folk att tycka synd om mig - märkligt!
MEN DET HAR VARIT SYND OM MIG! FAKTISKT!

Sen gick jag upp emot stan för att träffa Maria och Johnne med lillskatt Angelica, vi åt på 1344 och hade det svin trevligt! Maria har slagit till foten och går och haltar till slut gjorde jag också de, haha! Fan vad vi skrattade!
Sen letde hon förgäves efter ett shampo som hon sa hette "rednex" jag till slut ifrågesatte Maria, -"men är inte det ett band som heter så?" As garvade !
Hon skrattade så hon kissade ner sig tjejen och kom på att hon sagt fel. AAAH!

Sen gick jag till jobb!

Japp, idag drog vi ner alla rea plagg, så där missade ni massor på 70 procent! Men ack så mycket snyggt det kommit in nu, shit! Kommer bli tomt i min plånbok - illa!
I morgon jobbar jag 12- 16 så jag får lite sov morgon i morgon vilket jag verkligen behöver, jag är så jävla trött heeeela tiden! Ska typ lägga mig snart, jag är för trött för att ens intressera mig för min blogg.
Men ska inte svika mina trogna läsare.

Singel - trött - ensam och barnledig , fan ska detta ta hän!? Dessutom är jag helt desperat efter en lägenhet! Jag måste ha en nu, ge mig- någon?! Inte de, nehee skit i det då!

Pratade med min son idag till underbarn, han skulle baka med pappa - är han typ inte bäst i hela världen!? Han ska baka med pappa, söta barn. Dem två dem kan allt få tiden att bli minus!

Idag hade jag vilafrån träningen och tänkte om jag kommer upp i morgon ta ett pass då!

Asså, jag gör så här - jag vilar och kommer in lite senare!

Pussa