28 februari, 2010

Hon skrattar!

Underbara Melanie skrattar med än bättre ljud och läte - såhär började hon nyss med att skratta längre stund!

Melanie 3 månader !

Nu är min tjeja hela 3 månader, hon blev de i fredags - invigningsdagen för butiken till ära! De är sjukligt vad de gick fort, nyss hade jag ju henne i magen? Men hur jag än ältar detta blir hon inte mindre, haha.
De är underbart att få vara med henne, hennes framsteg som en mamma alltid ska skryta om. Hon har nygligen börjat hoppa i knät - supermysigt sen är detta dreglandet värre, mindre mysigt en tillhör ju givetvis en del i hennes utveckling !! Får byta bodies allt oftare nu, när man tittar i munnen kan man se skiljespringan där nere allså springan som blir mellan två tänder på tandkötet.
Jag har dessutom slutat amma Melanie och har väl helt mig själv att skylla - stressen tog helt enkelt över totalt förra denna veckan så nu har jag bara på kvällarna men Melanie har och andra sidan inte varit nöjd på flera veckor tillbaka då ersättning alltid fått blivit tillsatt men hon är en gladare och piggare tjeje nu som dem flesta säger "-är hon alltid så tyst och snäll?" Jag har tydligen sådan barn, Bob var ju helt otroligt snäll.
Hon har alltid näven i munnen, hela tiden och gnuggar, tänder?
Älskade barn, vi har så mycket framför oss!


Vart till IKEA och vi handlade under 1000:- hur ofta göra man de där ?! Jag är iallafall super nöjd, de blev flera backar till jobb och till Ludvig, ljus till köksbordet ljusstad och 2 stycken ljusstakar till min samling sen lite annat don (som Rudina skulle sagt).

Nu blir de tvätt för hela kvällen och soffmys!

En helt gaaalen helg !

.. Nyöppningen för breeze blev helt kaotisk! Det var självklart massa som strulade innan öppningen.
Vi hann inte ens larma allt innan vi skulle låsa upp grindarna.
De tråkigaste av allt var att inte alla kläder var på plats, riktigt drygt så butiken är inte full men de som finns är riktigt gobitar för den modemedvetna ! ;) Vädretkaost har förstört mycket. Jag blev så snopen av alla som kom in och för alla blommer med bud, tack alla som var och fanns med oss.

Invigningen bestod av dem närmsta och jag kunde inte längre hålla emot, då kom tårarna .. jag var helt utmattad men så lycklig!
Tack tack alla för alla grattis,blommor och uppvaktningen på nivå.
Jag är så tacksam.

Efter alla nära och kära åkt hem och till sitt vart jag helt lamslagen på soffan med Milla, vi sov gott en stund efter mycket mys och kel med mina barn, vi myste gärnet igår - haft lite ont i mammahjärtat då mycket av min focus tor-fre gick till butiken.
Milla är lite sjuk så idag är hon och jag hemma samt att vi storstädar hela lägenheten och tvättar.
Mattias ska köra min syster till kalmar nu och vi fortsätter mysa. Bob är iväg med sin farmor och farfar under dagen.



Ikea nästa, måste ha lite backar osv till butiken.