24 juni, 2010

Brudtärna !


Min älskade vän Nathalie gifter sig snart närmare bestämt augusti ... och vet ni vad? JAG SKA VARA HENNES BRUDTÄRNA, hon frågade mig häromdagen!! Wiiiiiiih! Blev tokglad och som tärna har jag uppgifter bla fixa våra klänningar för de är två tärnor till - så roligt de ska bli ! Ska med Nathalie på tisdag och kolla ut hennes klänning mm.
Ska skriva tal och ha mig också ..
Kommer börja lipa, tycker om min Nathalie så mycket!>
Det var en av dem goda nyheterna, en annan är att det var en grym dag på jobbet, så jag är helt slut. Imorgon blir det verkligen lugnt, mest till eftermiddag vi rör på oss till Daniel & Linda för grill och mys för att fira midsommar.
En annan som är både bra och dålig är att vi ska flytta den 15 juli (?), vi orkar inte med att bo såhär trångt tills de andra faller på plats, så detta är ett temporärt boende och jag tror de lönar sig. Jag känner mig trängd och Milla kan knappt dra omkring i sin gåstol så ... mer plats mer yta tack!
Nu blir de oxfilé med potatigrantäng och rödvinssås och i brist på att vara social vid matbordet äter vi framför en film.
Älska

Tankeställare ...

Förbered er på en lång blogg ..


.. jag funderar på de här med bloggen, jag kanske ska sluta eller iallafall låsa den som jag nämnt innan?!
Jag älskar att blogga, de är något jag hållt på med i flera år - ja sen lunarstorm faktiskt och det får mig att känna mig "utrensad" från tankar och funderingar. Jag blir lättad. De jag vill poängtera är att denna blogg är för mig och inte er, att ni får vara med och läsa är för att jag valt de men återigen är bloggen för mig, jag vill som många andra bloggare att mina barn en dag kan läsa detta men och andra sidan är inte min blogg "djup" här får ni inte gå mig för nära .. då menar jag privata saker nämns inte, inte i större delar iallafall. Men jag delar med mig av de jag tycker jag kan dela med mig av och har tyckt fram till nu att det varit riktigt roligt att veta att folk läser.
Men sen kan jag se de från ett annat håll, som en vän sa till mig "folk har en förmåga att tolka saker på sitt sätt" och det har jag verkligen märkt av - tyvärr och jag har ingen lust att förklara mig gämt, för jag vet hur jag menar de jag skriver och givetvis dem som känner mig för bloggen är också till för dem som inte är med oss i våran vardag, dvs familjer .. alla i våran familj i stortsätt följer min blogg.

Jag är trött på feltolkningar, vridna frågor som jag aldrig skulle få för mig att svara på, taskiga kommentarer även om de händer riktigt sällan så kan de komma en då och då .. då finns de i stort sätt bara två alternativ, men de är så tråkigt!
Jag ska fundera.

Med tanke på kommentarer, en sådan kom häromdagen ..

Kommentar:
Hur mycket ska du lägga på ditt bröllop och vad gör pengar i sammanhanget?

Svar:
Okej, att jag nämnde i en blogg att jag "kommer lägga mycket tid och pengar på mitt bröllop" var inte att ni skulle reagera på just "pengar" frågan för den är inte relevant alls, saken är den allså min tanke kring de jag skrev just där är att jag har en stor familj, riktigt stor och den dagen då jag gifter mig så vill jag att mina gäster för precis som jag glädjer dem sig åt min dag och självklart vill jag även göra deras dag oförglömlig, dvs att det skulle vara katastrof om maten och vinet tog slut osv, för tro mig jag har en bekant som var med om detta ! DET är DYRT att föra ett bröllop och något som skulle göra mig glad är att mina vänner och familjemedlemmar kan återglädja sig och tycka att det var trevligt och härligt bröllop och INGA pengar i värden kan värdesätta kärleken de tycker jag inte. Jag vill självklart som sagt att även dem har trevligt och de tror jag faktiskt att dem hade haft om vi så bjöd på macka men det är en dag som jag vill ska vara lite extra lyxig för den är ett minne för livet.

Kommentar: Varför titta på deras bröllop!? Tråkigt ..

Svar: Jag gilla de, tyckte de var mysigt .. de var många kommentarer på facebook om detta kungabröllop men sluta lägg energi på det, den som vill kollar väl .. jag hade inget för mig den dagen och var hemma med Milla och jag tyckte de var mysigt. Thats it!


Förstår ni? Visst att ni är nyfikna och det tar jag men de finns väl en gräns? Sen finns de ni som ger enastående kommentarer som får en att lipa och jag är så tacksam!

Jag vill skita i vad folk tycker och tänker hur dem tolkar och ser på saker för som sagt, min blogg ..
Jag har lite roligare saker att dela med mig av till er men vill inte göra de i denna bloggen så återkommer.

Jag är jääävligt stolt över vem jag är och vad jag blivit! Jag är en riktigt bra mamma till mina barn, dem går FÖRE allt .. jag sköter mitt jobb precis som jag ska ... jag är en sann vän som ALLTID ställer upp för sina vänner ... jag kan förlåta och älska !

Imorgon lövmarknad och så mycket att göra imorgon, kommer vara helt slut efter dagen. Är stressad inför denna dag så de ska bli skönt att den snart är över.
Milla har på allt fått märklig hosta och ska till barnmorskan imorgon. Barnen åker till sin mamma, dvs Ludvig och Edvin över midsommar och Bob sin pappa (hans tur) .. de bli nog mitt livs lugnaste midsommar !