07 februari, 2010

Idag ska huset bli tomt !

Åkte med gänget i fredags efter Ludvigs skola till Göteborg, otippat?
Eftersom den nya ägaren av huset redan ville flytta in nu måndag som kommer blev de lite brått.
Vi har dessutom klädmässa i Köpenhamn nästa helg så den helgen funkar inte heller för oss att komma hit för flytt, så .. här är vi och konstigt nog med energi från aldrig förr men det beror nog på att man vetandes går omkring för sista gången i huset, en mindre sak att ta tag i sedan - underbart!

Karina (Mattias syters) samt man och dotter kom för att röja med oss och dem är det fart på så de blev väldigt mycket gjort igår.
Hon tog även fram saxen och klippte 3 av 6 i familjen. Bob, Mattias och Edvin, grymt. Hon är utbildad frisör. Fler från familjen kom och grattade Edvin som fyllde 9 i fredags.

Jag har inte sovit så mycket på två nätter nu då Milla styr omkring, hennes mage är igång nu igen och hon är mycket bättre men den kan böka lite innan de släpper.
Hon sover riktigt tungt när hon väl sover.

Idag kommer min skolvän Nathalie med fam, hon har en dotter på snart sju som kommer för att leka med Bob, roligt. Natta har även en dotter på 6 månader, Melony.
Hennes gubbe ska hjälpa Mattias och bära massa idag. Fler kommer komma under dagen och hjälpa.

Butiken flyter på riktigt bra och gjort mestadels hela tiden, inte ngt som kommer oss vägen. Jag fick ett oroligt samtal från 3E (butiksinredningföretag) som sa att mina inventarier kanske inte hinns med, jisses tänkte jag men efter en diskussion kommer de hinnas! Denna vecka som kommer är det självklart en del att syssla med men vi är på sluttampen, skönt.

Nej nu måste jag vidare.