13 maj, 2009

Kalla fötter !

Oooh, jag sitter och bloggar när jag egentligen ska sitta med böckerna vid näsan, men jag är så trött efter en dag i skolan och jag pluggade lite innan min kund kom.
Det blev som vanligt fina naglar - denna gången ljust rosa glitter till ännu en baldrottning. Härligt !

Hos frisören gick de väl mindre bra, vi hade missförstått varandra. Jag trodde jag skulle dit och göra i ordning håret men hon hade trott vi bara skulle kolla hur jag skulle sätta ditt mitt löshår och vilken färg. Så de blev inget långvarit besök.
Ska dit i morgon istället och i med färg.
Vi får la se hur det blir.

Men det är inte det som ger mig kalla fötter.
En sak jag börjat tänka på hur mycket som helst är min tid med Bob. Som ni vet är det egentligen min vecka med Bob men jag har examenveckan nu så jag behöver all tid jag kan få till skolan och plugg så vi valde att han skulle vara kvar hos Johan fram tills på lördag. Då jag ska hämta honom efter Tex dop (där jag är gudmor) det blir stressigt men så är det när man har det så här och tav gode gud är det bara en period just nu.
Till saken, nästa höst börjar Bob förskolan (6årsverksamhet) och det börja klia lite. För det första kommer han bli så stor på så kort tid igen, han kommer vara utan min enorma tillsyn och mitt hönsiga sätt mer än någonsin innan. Han kommer med tiden mer och mer spendera sin tid i skolan.
Dessutom är skolan obligatorisk - självklart och det betyder att jag inte alls kommer ha samma tid för honom som jag har nu. Kommer kännas jätte konstigt, men tack vare min sjukskrivning osv har jag kunnat spendera orehört mycket tid med Bob som är helt ovärderlig. Menar, jag har fått riktigt mycket kvalitets tid med honom ! Det har och är fortfarande (tack gode gud) min dyrbaraste tid.
Jag ska ha Bob from lördag till den 31 maj nu , med viss råga på att han ev kommer tröttna på mig men tanken är att jag ska ha honom i drygt 2 veckors tid och det gör mig så lycklig.
Efter ett samtal med Johan idag visade sig att han ska iväg till stockholm och den helgen är Magga och Per hemma på hasslö och vill då ta Bob. Jag missunnar inte Bob det och han älskar Hasslö och sina farföräldrar men den tiden med Bob är också dyrbar för mig, jag har ju inte den sen. Menar, när han går på förskolan/skolan sen kommer ju helgerna bli dem viktigaste eftersom vi kommer vara ifrån varandra vardagarna. Då kommer jag ABSOLUT inte lämna bort Bob - Aldrig!
Fy vad livet vände med tanke på detta.

Var tvungen att skriva av mig, blev lite nere.

Plugg !!