26 oktober, 2009

En jättefin och glad födelsedag samt inredning!

Oh viiiilken dag !! =) Jag har en sådan supernöjd son, vi fick en riktigt fin dag tillsammans på hans dag. Bob har också varit hos sin gamlamormor med sin pappa och gänget och firats än mer. Jag säger som Mattias -"Jag hade varit världens lyckligaste om jag fått denna dagen som barn som Bob har fått".
Kan tala om att Bob har fått EN HEL DEL lego! Det är ju de han ville ha och vi smet faktiskt iväg och hittade han fingerboards med ramper när han vart iväg med farmor för att ge han de vid tårtan sen som gillades starkt !
Annars har vi styrt en hel massa med lägenheten, hittat andra krukor till vardagsrum och kök samt en shysstare till sovrummet, hängt upp gardiner som Josefin sytt - TACK igen, vi har städat och donat hela dagen sen på detta hann vi med en runda spel - "jakten på den försvunna diamanten" igen och hur vi än gör så vinner Bob, hur fasen går detta till?
Nu har vi storhandlat för veckan som kommer så jag slipper gå med tunga påsar och nu väntas födelsedagsmiddag!
Mattias med barn drar i morgon bitti för att komma tillbaka på fredag, då är de kalas på lördag.

Lite inredning har vi då som sagt hunnit, Mattias har satt upp två hyllor ovanför sängen men efter att sett en så jävla (rent ut sagt) spegel med ram så är jag riktigt sugen på att ha den ovanför sängen, kan bli riktigt snyggt - vi funderar på den.

Nej, middag och mys.
Vilken underbar dag!! ;)



En jättefin och glad födelsedag samt inredning!

BOB 5 ÅR !!!

Ja må han leva, jag må han leva ... jag må han leva utihundra ååååår ... *sjunga* Han blev tokglad med frukost på sängen och massor med paket, favoriten bland filmer, dinosuarie bok, lego, hajen osv osv var nog legot ;) Vi har byggt hela morgonen .. Snart kommer farmor Magga för att ta Bob till dagis och gratta honom där ! Sen fortsätter vi med tårta och födelsedagsmiddag!







GRATTIS min fina stora pojke, det är inte utan tårar ögonen jag ser hur du bara blir större och större, ska klara saker på egen hand och vill upptäcka denna stora värld med mängder upptäckter. Jag är så orehört stolt över den du är och det går inte en dag utan att jag ler över att jag får äran att få vara din mamma. Ska bli otroligt häftigt att få följa dig och din väg till den underbara person du en dag kommer och redan är!
Mamma älskar dig otroligt!