01 juli, 2009

Film och ännu mera film !



Ja, vad ska man säga om filmen "Zack and Miri make a porno" ? Helt galet rolig men inte alls min typ av film. Många gånger var den bara för pinsam att titta på. Det handlar om Zack och Miri då, som lever som sambos men är bara vänner. Dem har dåligt med pengar. Vatten och el stängs av och läget börja bli akut. Dem beslutar sig efter Zacks idé att göra porrfilm, för i den branchen är det väldigt mycket pengar - eller ? Om man lyckas att få ett vettigt slut - ligga med sin sambo kanske inte heller var det bästa i porrfilmen!?

Klart sevärd för dig som gillar de lilla extra sjuka och konstant snuskiga snacket!





7 pounds däremot, en film som går dig direkt in i benmärgen för att stanna. Jag är mästare på att få tag i dessa filmer och dem kommer aldrig ifrån mig oberörd! Huvudpersonen som spelas av Will Smith gör bara sitt så klockrent men också filmens handling.

Det handlar om en man som i en olycka får 7 personer att omkomma. Han är den enda som överlever, men i olyckan dog också hans fru. Han lever med en ångest och beslutar sig för att göra 7 andra liv bättre iatt med donera sina egna organ om det så ska kosta hans egna liv !

Sjukt bra film!



Ikväll är det Sverige premiär för ICE AGE 3 i 3D och jag beslöt mig för att överraska familjen med den! Så jag har beställt biljetter till bergakungen i Göteborg! Ska bli så mysigt !
Idag blir det sola och de lugna, sen iväg !
Vill lägga till en stjärna för min saknad till Bob ★ , gud vad de är lite att göra utan honom och tystnaden är ett still. Jag vill ha hem honom! Älskade älskade barn, mamma saknar dig busen.