04 mars, 2010

Jag tar verkligen inte åt mig ..

..av hur folk går omkring och snackar om mig eller andra!
Varför får folk för sig att JAG vill höra massa skit?
Skvaller är en sak, tex /(hon är gravid) lr så men skitsnack går fetbort!
Jag har en butik, jag får höra det mesta via den och min blogg, både på gott och ont- får mycket ovetandes veta om andra för att folk får för sig att jag bryr mig?

"-Hon sa de o de om dig .."
"-Men fan vad tråkigt, tråkigt för henne - vad tycker du jag ska göra?"
"-Ne jag bara sa de..."
"- Ja, men okej .. så du är en vän till henne och kommer och säger detta till mig av vilken anledning då?"


Personen ifråga visste inte hur hon skulle föra sig sen, för vinsten av att snacka skit om andra är inte värd ett skit inte för mig, att snacka skit är brist på annat - så ser jag de.
Om jag tycker illa om någon då är jag tyst, för vet ni ? - JAG vinner inte ett skit på att föra de vidare. Jag ställer mig själv bara i dåliga dagar.
Men visst vill jag ibland bara slänga ut mig vrede, jag kunde valt att säga en hel del men då sjunker jag bara till deras nivå !
Jag tänker inte ta detta igen, men så ser jag på de. Jag vet ju vem jag är, precis som du vet vem du är? Jag är glad att jag är den jag är idag, för den fd Isabell (Anna) hade jag inte stolt visat upp på marknaden idag, och kan inte folk tro på en förändring i livet då tycker jag bara så synd om dem.

Vart med Melanie på BVC för vaccination, som dessutom sattes 1 styck i varje lår, jag fick gå ut och Mattias fick sitta kvar med henne därinne, tyvärr hatar jag se Melanie bli stucken pga av att hon blir så ledsen och de skär föt mycket i mig, så var de med Bob också.
Melanie för övrigt vägde 5700g och var 60½cm lång !
MIN STORA FINA FLICKA!!
För övrigt tog jag en hel dag med min underbara son på stan idag, vi valde att shoppa loss till honom. Det blev kläder och skor, Bob älskar att shoppa, "men mamma, den passar inte till denna ser du väl?" Ja jo, men har man en modemedveten mamma får man väl en sådan son också? De är ju inte heller så att Bobs pappa ligger bakom, han om någon älskar mode.

Jag hittade en hel del annat också, bla Mattias en ny sonyericsson Aino, hans gammla är helt flippad, en parfym till honom också armani och en escada till mig samt mascara.

Bytte av Linda på jobb också, så hon fick äta och sen kom alla snygga leveranser från Superdry, kanske inte finns snyggare kläder ?
Vi har dem snyggaste, haha!

Ja men vi hörs hörrni, jag är ganska så trött efter denna dag.
Mys med dem bästa.