30 augusti, 2009

Kräftskivan jag sent kommer glömma !

Det var en otrolig kväll till en viss del. Människorna var underbara och stämmningen mycket god. Jag och Rudina var väl dem enda som inte åt någon kräfta, vi är inte direkta fan av detta. Men hade det super kul iallafall.
Jag drack givetvis inte medans jag märkte hur dem andra blev mer och mer berusade allt eftersom, helt okej för mig. Jag hade fullt upp hela tiden med att prata och vara social så gott det gick och sen att ta hand om Bob som glatt lekte runt med alla på gården med Melina.
Det var kubb och krocket och det bjöds på ett jävla liv rent ut sagt!

När klockan började bli mycket la jag Bob efter att han fått välja vem av alla som skulle läsa bok för honom, han valde Tobbe. Trodde han skulle ta mig men kände att Tobbe var en riktigt lekfarbror så stolt gick Tobbe in med Bob i sovrummet och läste en bok.
Sen vart jag väldigt trött och till slut smällde de till i fogarna, jag kunde knappt ta mig fram efter det och det gjorde fruktansvärt ont.

Jag försökte verkligen hålla god min men det gick inte, jag blev irriterad. Kvällen slutade kanske inte som man skulle vilja och valt men det reder sig nog nu.
Mattias som för övrigt är jätte bakis är och handlar mat till oss nu och ikväll blir det film och massa mys.

Bilder kommer ..