02 april, 2009

Neeee men fyfaaaan orka städa !

Aaaah jag är så illa tvungen, som det ser ut! Jag vill inte, vill inte, vill inte men jag vet att jag kommer tycka om de när jag väl är färdig. Då blir man så glad.
Jag var sjukligt pedant INNAN jag fick min son, efter det gav man mer eller mindre upp. Men fan vad jag kunde slita innan dess.
Haha, det är inte så att jag skiter i det nu, men latar har jag lätt blivit.

Idag hade jag en fantastisk dag med Linda, vi tog en sväng förbi Breeze också. Snacka om kläder, i mängder, härliga färger och underbara sommarlätta plagg.
Efter en härliga lunch som vi till slut tog på Hoglans park tog jag mig an för att dra hem, då åkte jag på att göra naglar på Rudina. Jag bjöd självklart min kund på en god hallondryck ! ;)






Så jag har suttit med henne sen runt 16 tills för en timme sen dva 19. Det tar tid för mig, jag är så petnoga. Hon blev ganska irriterad i allt detta och börja klaga på mig.
"-Ska du ha dina jävla naglar sitter du tyst och får dem gjorda!!"
Hon var rätt så lugn sen.

Nu är det bara till de här städandet då, men eftersom jag har en hel ledig dag i morgon för mig så kan man faktiskt skjuta lite på de, jag gick faktiskt ut med soporna innan. Kanske kan ta och peta lite på ngt någon minut så känner jag mig bra sen.
Mattias med ungarna kommer i morgon, jävla då blir det liv i luckan igen - precis som det ska vara. Kan tacka för den lugna veckan där jag verkligen kommit från stress, ont i magen, ont i ryggen och kalla kårar.

Är det ngt bra på tv i kväll?

Tesse, tack för en underbar kväll igår, älska!